Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo

Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo

Mijn haarzeep van Botman en Bennekom was op. Ik besloot dan maar Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo eens te proberen.

Die shampoo van Marcels Green Soap had ik in een onbewaakt moment gekocht. Verleid door de leuke fles, en de belofte dat ik maar 1 keer mijn haar hoefde in te zepen en uit te spoelen.

Hieronder mijn review van de Marcel's Green Soap 2 in 1.

Marcel's Green Soap 2 in 1

De Marcel's Green Soap 2 in 1 klinkt veelbelovend! Toen ik de tekst op de fles las, kreeg ik weer helemaal een hoopvol gevoel. Zo staat erop dat er Aloë Vera in zit.

Marcel's Green Soap 2 in 1: vrij dun

Toen ik de fles opende en wat shampoo uit de fles schonk viel me meteen iets op: het is vrij dun! Daardoor komt er vrij veel uit de fles. Ook geeft de dunne shampoo/conditioner het gevoel alsof het niet heel 'rijk' is.

Ik smeerde de Marcel's Green Soap 2 in 1 kwistig in mijn haar. Het zou me niet gebeuren dat ik te weinig gebruikte! Na het aanbrengen in het haar, masseerde ik het grondig in, en ging toen mijn oksels scheren enzo. Ik wilde de shampoo grondig in laten trekken.

Marcel's Green Soap 2 in 1 uitspoelen

Toen kwam het moment der waarheid! Ik moest de shampoo uitspoelen. Maar eigenlijk wist ik het al wel: mijn haar zat nog boordevol klitten! Het was echt bar en boos. Gezien de belofte dat Marcel's Green Soap 2 in 1 een aparte conditioner overbodig maakt, erg teleurstellend!

Marcel's Green Soap 2 in 1 shampoo

Haar vol klitten!

Nadat ik mijn haren had gedroogd, stond ik voor de taak het te borstelen... Dat viel niet mee, omdat het totaal in de knoop zat. Ik heb een leave in conditioner van mijn jongste dochter moeten gebruiken om het haar kambaar te maken.

Mijn conclusie over Marcel's Green Soap 2 in 1

Het mag duidelijk zijn: ik vind Marcel's Green Soap 2 in 1 een slechte koop. Ik raad het beslist niet aan. Het kan best zijn dat je haar er goed schoon van wordt, maar qua conditioner is het slecht. Mijn haar zat tenminste boordevol klitten.

Mijn conclusie is dan ook dat Marcels' Green Soap 2 in 1 de mooie beloftes op de fles totaal niet waar maakt. Ik raad dit product af!

Erg jammer, want ik vind dit altijd een leuk merk waar ik vertrouwen in heb.
Maar dat is door deze ervaring wel minder geworden.
Als je goed verzorgd en doorkambaar haar wilt, dan raad ik Botma en Bennekom haarzeep eerder aan.
Lees ook mijn review van de shampoo en conditioner van By Linn en mijn ervaringen met Curls just wanna have fun.

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Hoi Huisvlijt,

  Wat jammer dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze 2-in-1 shampoo.
  Onze shampoo bevat inderdaad conditioner, maar is niet vergelijkbaar met een losse conditioner. Ook werkt conditioner eigenlijk niet om klitten te verwijderen, maar om klitten te voorkomen. Het maakt je haar zachter. We begrijpen dat het resultaat (met die verwachtingen) misschien wat tegengevallen is.

  Wellicht dat onze shampoo bar (bijvoorbeeld samen met een losse conditioner) beter bevalt.
  Vind je het leuk om onze shampoo bar een keer te proberen? Dan sturen we je graag een exemplaar op!

  Groeten,
  Marcel’s Green Soap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *