Kruidvat conditioner: Natures Repair review

Kruidvat conditioner

Bij Kruidvat kocht ik Kruidvat conditioner van hun lijn Natures. Het was een fles Kruidvat Natures Repair Conditioner om precies te zijn.

Hoewel ik als shampoo alleen maar de dure Olaplex kappers shampoo gebruik, zegt mijn jongste dochter dat voor conditioner en crèmespoeling goedkopere merken ook wel kunnen.
Dus toen ik de aantrekkelijk vormgegeven Kruidvat conditioner zag, en ook nog eens twee voor de prijs van één, kocht ik twee flessen.
Want Kruidvat Natures Repair Conditioner doet grote beloftes!
Lees nu of ze die ook waar maken.

Kruidvat Natures Repair Conditioner

Ik heb volgens de kapper vochtarm haar. Dat betekent dat het droog oogt, en snel pluizig wordt. Op deze Kruidvat conditioner staat dat het geschikt is voor 'droog en beschadigd' haar. Dus dat leek mij uitstekend.
Er zitten ingrediënten in als biologische avocado en biologische amandelolie. De tekst op het fles belooft betere doorkambaarheid en meer van dat soort fijne zaken.

Kruidvat Natures Repair Conditioner: duurzaam

Daar komt bij dat deze Kruidvat conditioner nog een duurzame keuze is ook. Op de verpakking staat dat er  95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water in zitten. De verpakking is bovendien gemaakt van 98% gerecycled plastic en is volledig recyclebaar.
Kruidvat conditioner

Deze Kruidvat conditioner in de praktijk

Toen ik deze Kruidvat conditioner voor het eerst gebruikte had ik hoge verwachtingen en veel vertrouwen in het product. Maar het viel eigenlijk meteen al tegen... Vaak is het bij conditioner zo dat, op het moment dat je het in je haar doet, de klitten er al uitgaan.
Maar dat is bij deze Kruidvat conditioner beslist niet het geval. Dat was niet alleen vervelend, het maakte het ook erg lastig om de conditioner goed in mijn haren te verdelen. Van narigheid gebruikte ik nog maar wat extra conditioner, omdat ik dacht dat het daar misschien aan lag.

Maar ook na langdurig inwerken, zaten er nog veel klitten in mijn haren.

Gedurende de week was mijn haar ook beslist niet in betere conditie dan met andere conditioners. Sterker nog, volgens mij was het droger dan normaal.

Mijn conclusie over de Kruidvat Natures Repair Conditioner

Ik raad de Kruidvat Natures Repair Conditioner niet aan. Tenminste niet als je een conditioner wilt waar je haar van uit de knoop gaat. Dan heb je aan deze echt niets. Duur is hij niet, maar voor mijn gevoel moet je er zoveel van gebruiken om het gevoel te hebben dat je voldoende in je haar hebt gedaan, dat de fles binnen no time leeg is.
Ik geef deze Kruidvat conditioner een 2.

Praktische informatie over Kruidvat Natures Repair conditioner

Een fles van deze Kruidvat conditioner kost 2,79. Dat is niet duur, maar hij doet niet wat hij hoort te doen.
Veel beter werkt de Botma en van Bennekom haarzeep en mijn review van de shampoo en conditioner van By Linn.

Leestips


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Koop überhaupt niet bij Kruidvat.
  Is bovendien in Chinese handen en zolang zij o.a. nog zo ongelooflijk afschuwelijk met de Oeigoeren omgaan steun ik ze niet.

 2. Mijn haar is ook erg droog en kluizig en ik was het dan ook zelden, slechts 1x per 2 maanden met shampoo vd kappper op haar aanraden zo weinig ook.

  Andere keren doe ik er allen conditioner of masker in en laat dat 5 minuten zitten dan is het ook uitstekend schoon en kamt het prima en is heerlijk zacht en glad.

  Erna pas ik de methode LOC tot dat is een leave-in conditioner, dan een beetje haarolie in de punten en tot slot een cremige stylingmousse.

  Bijna elke dat wat haarolie, kammen doe ik ook zelden, met vingers erdoor is voldoende en zo kam/borstel ik de krullen er ook niet uit.

  Het " wassen" doe ik oom maar 1x in de 10-14 dagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *