Trinny London See The Light dagcreme

trinny london see the light

Door het bekijken van Trinny Woodall's filmpjes op Youtube werd ik dusdanig beïnvloed dat ik besloot dat ik graag haar Trinny London See The Light dagcreme wilde hebben.

Als het gaat om huidverzorging doe ik namelijk helemaal Niets.

Soms heb ik een fase waarin ik schrik van een eng artikel over de gevolgen van een gebrek aan huidverzorging, maar na een paar weken ebt dat weer weg, en dan doe ik weer Niets.

Trinny London Nederland

Achteraf gezien had ik beter gewoon de producten van Trinny London kunnen bestellen via trinnylondon.com. Maar omdat ik iets fout deed met mijn telefoonnummer lukte dat eerst niet. Daarom vroeg ik mijn oudste dochter, die in Engeland woont om de See The Light creme te bestellen en naar me op te sturen.

Maar dat is niet voor herhaling vatbaar, want ik moest vervolgens nog zo'n 15 euro extra betalen aan de douane. Dat kwam dus nog eens bij de toch al pittige prijs van 48 euro.

Achteraf weet ik dat het dus wel mogelijk is om vanuit Nederland te bestellen op de website van Trinny London. Je bent dan 8,95 kwijt aan verzendkosten. Hoe het zit met de douanekosten als je direct via trinnylondon.com bestelt weet ik niet.

Tot zover het gedoe met bestellen.

Hoe bevalt de Trinny London  See The Light creme?

Trinny London See The Light creme

trinny london see the light

De creme zit verpakt in een handig flesje/tube en heeft een drukpompje. Dat vind ik handig want het advies is om '3 pompjes' creme te gebruiken. Zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid gebruikt. Zoals Trinny Woodall belooft trekt het snel in en laat geen wit waas achter.

Na een paar weken gebruik zie ik niet echt verschil in het uiterlijk van mijn gezicht, maar ik neem aan dat mijn huid wel veel beter gehydrateerd en verzorgd is.

Mijn conclusie over Trinny London See The Light creme

Ik vind het een prima creme, maar ik heb het idee dat ik met een Aldi creme of de Cien creme van de Lidl ook een prima huidverzorging in huis heb. Met andere woorden: ik vind het een prima product, maar zie niet de noodzaak om zoveel geld uit te geven voor mijn gezichtsverzorging.

trinny london see the light

Trinny London kopen vanuit Nederland

Je kunt Trinny London producten kopen via trinnylondon.com. De producten worden vanuit Engeland naar Nederland gestuurd voor 8,95. Op de website staat te lezen:

'For orders to EU, duties, customs and taxes will be included in the price at checkout.'

Dit betekent in theorie dat je geen extra douane kosten krijgt behalve als je voor meer dan 150 euro besteld. De BTW is immers al meeberekend, dus dat hoeft de douane niet voor je te doen.

Trinny London See The Light kost 48 euro!

Trinny London See The Light update na paar weken

Ik gebruik het nu een paar weken. Het is me gelukt om het in te bouwen in mijn dag. Na mijn koffie, als ik weer achter mijn bureau ga zitten, doe ik de Trinny London See The Light dagcreme op mijn gezicht.

Vanochtend kreeg ik er al wat moeilijker creme uit met het pompje. Mijn eerste gedachte was: 'Dan moet ik een nieuwe bestellen,' maar vervolgens bedacht ik me dat ik dan toch liever een andere en goedkopere dagcrème koop. Bijvoorbeeld Cien dagcreme van de Lidl of de dagcreme of de Aldi Biocura anti-rimpel nachtcreme.

Vanochtend kreeg ik er met het pompje zelfs niks meer uit, en moest ik van narigheid de achterkant eraf knippen om bij de creme te kunnen. Dat vind ik echt een enorm minpunt.

see the light

Nu staat hij zo op mijn bureau:

trinny london

Leestips

Nivea uit het blauwe blikje als huidverzorging

Aloë vera gel Action review

Wat gebruik jij als huidverzorging?


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. Leuk review Nicole. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik echt weten of dit misschien de oplossing is. Nee, dus.

    Ik gebruik nu een creme van Weleda. Heb je die ooit besproken op de blog? Als ik die gebruik, is het dus echt zichtbaar dat mijn huid niet zo papier-droog meer is.

    Warm aan bevolen Weleda Skin Food Crème voor de oudere of ouderwordende huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *