Oordopjes Kruidvat tegen snurkgeluiden

oordoppen kruidvat
Vanwege het gesnurk van mijn man kocht ik bij de Kruidvat een paar oordopjes tegen geluid in de hoop dat ik dan het gesnurk niet meer zou horen. Ze waren spotgoedkoop: maar 1,99.

Hieronder mijn ervaringen met deze oordopjes.

Oordopjes Kruidvat tegen snurkgeluiden

In de instructies las ik dat ik de oordopjes eerst flink moest rollen tot ze een dunne cilinder waren. Vervolgens moet je met een hand het oor omhoog trekken, en met de andere het oordopje in je oor duwen. Dat vond ik nog best een beetje lastig, maar ging op zich wel. Zeker na een paar keer oefenen.

Oordopjes tegen geluid

Waarom de Kruidvat oordopjes tegen geluid geen succes waren

Helaas bleken de oordopjes tegen geluid van Kruidvat geen succes. In de eerste plaats omdat ik er een heel naar claustrofobisch gevoel van kreeg. Ik kreeg ook het gevoel alsof ik niet meer goed kon ademen. Heel apart.

Op zich zou dit kunnen betekenen dat ze dus goed werken, want blijkbaar voelde ik me opgesloten. Maar ondanks het claustrofobische gevoel, kon ik nog steeds dingen horen. Dus ook het gesnurk van mijn man.

Mijn conclusie over de Kruidvat oordopjes

Voor mij werkten de Kruidvat oordopjes niet om het gesnurk van mijn man niet meer te horen. Maar doordat ik ze zo claustrofobisch vond ben ik nu helemaal van het idee van de oordopjes af. Ik wil NIETS meer in mijn oren zeg. Wat een akelig gevoel was dat. Dan is het gesnurk nog beter.

Check of je tegen oordopjes kunt

Mijn conclusie is daarom dat je goed tegen oordopjes moet kunnen, en blijkbaar kan dat niet iedereen. Ik tenminste niet. Kun je tegen oordopjes? Dan raad ik de oordopjes tegen geluid van Kruidvat die ik kocht nog steeds niet aan, omdat je nog wel dingen hoort.

Maar misschien zijn er wel betere oordopjes te koop.

Of anders toch maar apart slapen?
Lees ook mijn review van de oordoppen tegen snurken van de Oordoppenstore!

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. Ik heb al jaren groene oordopjes, sleepplugs van GP. Eerst kon ik ze bij Etos kopen, maar toen ze ze daar niet meer hadden, koop ik ze nu online. Ze zijn erg zacht, sluiten goed af. Je hoort nog wel wat, maar gedempt. Ik kocht ze voor lawaai van buren in het weekend. Ik gebruik ze nu elke nacht, soms alleen in één oor. Je moet er inderdaad aan wennen. Je hoort soms (niet altijd) je eigen hartslag, dat vind ik ook vervelend.

  2. Wat naar dat je een claustrofobisch gevoel krijgt van oordopjes. Ik heb er jarenlang mee geslapen omdat we naast een bushalte woonden. Gelukkig nooit dit soort gevoelens gehad. Als ik het zo lees denk ik dat de kwaliteit van deze oordopjes niet zo best is...

  3. Ook ik gebruik de groene GP oordopjes en ze zijn heel erg goed .Ook ik heb soms weleens een naar ''opgesloten '' gevoel en moet ze uitdoen .Hoor je je eigen hartslag gewoon even opnieuw indoen .

  4. Ik gebruik ook oordopjes. En ik snap je helemaal bij deze oordopjes. Zijn echt niet fijn. Je kunt beter oordopjes van pluggerz (sleep) nemen.deze oordopjes zijn wel duurder maar heel fijn in gebruik.ook voel je ze amper!
    Ze worden ook bij Kruidvat verkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *