Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem

Bij Kruidvat viel mijn oog op een fles Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem. De fles leek erg op de standaard Driehoek fles voor groene zeep, alleen de dop was feloranje. En er stond in oranje:

'Nieuw parfum oranjebloesem'. 

De belofte die de fles Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem uitstraalde was genoeg voor mij om hem impulsief in mijn winkelmandje te doen.

Hieronder mijn ervaringen met deze schoonmaakspray.

N.B. Lees ook mijn post over Dasty!

Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem: de fles

Anders dan de Driehoek Groene Zeep heeft de Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem een handige sprayknop. De dop is fel oranje, en daardoor valt deze allesreiniger op. De fles wekte bij mij vertrouwen op omdat hij lijkt op de gewone fles Driehoek groene zeep, waar ik goede ervaringen mee heb.

De fles sprayde prima.

Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem schoonmaken

Elke ochtend spuit ik normaliter een zelfgemaakte spray van water met groene zeep op onze keukentafel en aanrecht. Daarna veeg ik de boel met een vochtige doek schoon. Nu gebruikte ik in plaats van mijn zelfgemaakte spray de nieuwe Allesreiniger van Driehoek.

Op de keukentafel leek dat prima te gaan, maar op het aanrecht liet het witte strepen achter. Dus gebruikte ik de volgende dag minder spray, maar opnieuw zag ik een wittige aanslag op het aanrecht.

Om die reden gebruik ik nu toch weer mijn groene zeep spray voor keukentafel en aanrecht.

Maar dat wil niet zeggen dat ik de oranjebloesem allesreiniger niet meer gebruik!

Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem: om oven schoon te maken

De Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem bevalt mij erg goed om onze oven mee schoon te maken. Ik spuit wat spul in de oven, en laat dat een  tijdje intrekken. Daarna boen ik met een nat schuursponsje de oven schoon. Ik ben erg tevreden over de werking van de allesreiniger op mijn oven.

Mijn conclusie over de Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem

De Driehoek Allesreiniger Oranjebloesem ruikt lekker, maar ik vind de geur van groene zeep toch lekkerder. Een nadeel vond ik dat deze allesreiniger op mijn grijze aanrecht een wittig spoor achterliet. Maar voor de oven vind ik het een fijne allesreiniger en beveel ik hem aan.

Zie ook mijn post over je afzuigkap schoonmaken!

Wil jij hulp om je huishouden netjes op orde te krijgen? Denk dan eens aan FlyLady!


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *