Kaasschaaf van de Hema

Kaasschaaf Hema

In mijn keukenla liggen twee kaasschaven. Eentje waarmee de plakjes vervelend dun worden, en eentje waarvan het handvat ontbreekt. Daarom gebruikte ik de Hema cadeaukaart die ik op Moederdag kreeg van mijn kinderen om een nieuwe kaasschaaf van de Hema te kopen.

Hieronder mijn bevindingen.

Kaasschaaf van de Hema

De Kaasschaaf van de Hema is letterlijk zwaar op de hand. Maar dat geeft hem een prettig, solide gevoel. Je hebt echt een goed stuk gereedschap in je hand. Hij is 22,5 centimeter lang en bestaat uit een zwart handvat met daaraan een stalen kaasschaaf.

Ik kocht deze kaasschaaf omdat hij er solide uit zag, en omdat ik nu eenmaal die cadeaukaart van de Hema had.

Kaasschaaf Hema van 6,-

 

De Kaasschaaf van de Hema in de praktijk

Zoals ik al zei ligt de kaasschaaf van de Hema een beetje zwaar in je hand, maar op een goede manier. Plakjes kaas schaven gaat lekker makkelijk, maar bovenal ben ik heel tevreden over het soort plakjes dat deze kaasschaaf oplevert: mooi stevig en níet te dun.

Misschien goed om even te vermelden dat ik hem gebruik om jong belegen kaas van de Jumbo te schaven. Ik kan me voorstellen dat hij bij jonge, of juist oude kaas anders werkt.

Kaasschaaf Hema van 6,-

Mijn conclusie over de kaasschaaf van de Hema

Ik ben tevreden over de kaasschaaf van de Hema. Voor 6,- heb ik er een prima kaasschaaf aan. Mijn enige zorg is dat het handvat in de toekomst misschien zal loslaten, maar dat zal moeten blijken.

Voor nu, vind ik deze kaasschaaf een goede aankoop en zal ik hem gerust aanraden.

Praktische informatie over de kaasschaaf van de Hema

Deze kaasschaaf is voor 6,- te koop bij de Hema, en kan in de vaatwasser.

Leestip: Hema vestje review


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Alleen van Boska koop ik een kaasschaaf en dan met een steel van rozenhout.
    Ik koop ze zelden want hun kaasschaven gaan gemiddeld 30 jaar mee!!!!!!
    Ik heb ook kaasschaven van Boska voor jonge kaas en geraspte kaas!!!
    Eindeloos veel plezier van deze schaven!!!!!!
    K neem de gewone zelfs mee op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *