Zand en watertafel 4 super reviews van echte moeders!

Zand en watertafel

Een zand en watertafel is goedkoop en veilig vermaak voor je kinderen. Anders dan een trampoline, die weliswaar goed is voor de lichaamsbeweging, hoef je bij een zand en watertafel niet bang te zijn voor ongelukken.

Maar wat is een goede zand en watertafel?

Diverse mamabloggers schreven reviews van zand en watertafels!

Ik zet de beste reviews, waar je ook echt wat aan hebt, voor jullie op een rijtje

Zand en watertafel reviews

Zand en water tafel Fountain Factory van Little Tikes

Deze tafel werd door maar liefst 3 mamabloggers besproken!

1. Joyce van Mams at Work

Joyce van Mams at Work schreef een review op haar blog van een Little Tikes zand en water tafel. Het gaat om het type Fountain Factory voor kinderen van 2 tot  8 jaar. Omdat de tafel uit veel onderdelen staat moet je wel de gebruiksaanwijzing gebruiken om hem in elkaar te zetten.
Joyce probeerde het namelijk eerst op basis van het plaatje ; ) Toen de zand en water tafel eenmaal stond was hij een groot succes. Joyce schrijft: 'Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze watertafel van Little Tikes zorgt voor uren speelplezier!'

2 Karin van Mama's Meisje

Karin van het blog Mama's Meisje kocht een Fountain Factory van Little Tikes. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kon Karin deze zand en water tafel in 30 minuten in elkaar zetten. Doordat deze tafel zoveel mogelijkheden heeft, ontdekte haar dochtertje steeds nieuwe mogelijkheden. Karin concludeert dat deze zand en water tafel weliswaar iets duurder is, maar de investering meer dan waard is. Het materiaal is bovendien ook nog eens heel stevig.

3.  Miriam van Meer van Mir

Ook Miriam van Meer van Mir kocht voor haar kinderen de Fountain Factory zand en water tafel van het merk Little Tikes. Ook zij is enthousiast over dit type tafel. Ze schrijft op haar blog:

 

'Welk kind houdt nou niet van eindeloos kraantjes open en dicht draaien? Bovendien is het ook erg leuk om uit te vinden wat het effect is van elke buis en kraan en hoe ze in elkaar overlopen. Even weer wat water omhoog pompen en je kan weer opnieuw gaan ontdekken. Voor ouders is de watertafel ook een succes. Het neemt niet teveel ruimte in beslag en is makkelijk schoon te maken.'

4. Watertafel Action door Malou

Malou van Voor mama's door mama's schreef een review over de zand en water tafel van de Action! De stevigheid van de deze tafel laat te wensen over constateert Malou. Ook werkt het wieltje waar je zand en water doorheen kunt strooien niet goed met zand.

Maar Malou's conclusie is dat voor de prijs van 9,95 de kwaliteit van de zand en water tafel van de Action beter is dan ze had verwacht.

N.B. Barbara, een bezoeker van het blog moonoloog.nl schrijft juist dat de versie van de Action waardeloos is. Barbara schrijft, en ik citeer: 'Alles zit los aan dat ding.'

Zand en watertafels reviews: samenvattend

Als je googlet op 'zand en water tafel review' dan vind je een aantal authentieke ervaringsverhalen van moeders met kinderen.

Sommige mamabloggers maken de kop niet helemaal waar, en geven niet een review maar een opsomming van mogelijke zand en watertafels. Die heb ik voor deze post overgeslagen.

Opvallend is dat de Fountain Factory van Little Tikes het meest voorkomt. Deze wordt door alle mamabloggers heel positief beoordeelt en lijkt dus een uitstekende aankoop.

De versie van de Action is wat twijfelachtiger. De één is er tevreden mee, een ander vindt hem waardeloos qua kwaliteit.

Bonustip voor slecht weer

Is het een dag slecht weer, en kan je kind niet spelen met water en zand tafel? Denk dan eens aan Create It Make-up!

Leestips

Uno Kaartspel review en

Skelter don'ts

Mijn Biliobo review

Skeelers Action

Wat zijn jouw ervaringen met zand en watertafels?

Gebruikte bronnen o.a. Mama's Meisje, Meer van Mir, Moonoloog, Voor Mamas door mamas, Mama's Meisje, Mamaliefde en Mams at Work


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *