|

Hema dekbedovertrek soft cotton lichtblauw

hema dekbedovertrek
Na het debacle met de dure satin cotton dekbhoes van de Hema had ik beter moeten weten.

Maar ik liet me verleiden door het tere lichtblauwe pastel van de Hema dekbedhoes soft cotton voor de fijne prijs van 27,50 in de maat 240x220.

Hema dekbedovertrek soft cotton 240x220

Van de Hema dekbedovertrek soft cotton verwachtte ik verder niet zo veel bijzonders. Zeker niet gezien de vriendelijke prijs van 27,50.

Ik kocht deze hoes vanwege de mooie lichte kleur blauw en de eenvoudige, fijne uitstraling.

Maar wat ik niet had verwacht, waren de geluiden van scheurende stof toen ik de hoes om ons dekbed probeerde te doen. En dan heb ik het over de opening van de dekbedhoes aan de onderkant.

Opening in dekbedhoes scheurt uit

Dit bestaat bij de dekbedhoes soft cotton van de Hema uit een stuk dichtgestikte hoes, een opening en weer een stuk dichtgestikte hoes. De opening loopt dus niet over de hele breedte, wat ik prima vind.

Maar de kwaliteit was volgens mij slecht, want de opening maakte voortdurend onheilspellende geluiden van stof die uitscheurt. De opening in de dekbedhoes werd ongewild steeds groter.

Bed afhalen: weer scheurgeluiden!

En toen ik het bed een week later verschoonde en de deksbhoes soft cotton er weer afhaalde hoorde ik weer scheur geluiden komen uit de Hema dekbedovertrek.

Nou zou je kunnen denken dat ik ons dekbed te wild in de hoes probeerde te doen. Maar dat was werkelijk niet het geval. Zeker niet na de eerste scheur geluiden.

Ik vind het niet normaal als een dekbedhoes de eerste de beste keer dat je hem in gebruik neemt uitscheurt.

Dit is mijn tweede negatieve ervaring met een Hema dekbedhoes in korte tijd.

Het valt me echt tegen van de Hema. Want ik heb altijd best een hoge dunk van de Hema als het gaat om kwaliteit.

Daar zit nu een flinke deuk in kan ik je vertellen.

Conclusie over de Hema dekbedhoes soft cotton

De Hema dekbedhoes soft cotton in de maat 240x220 is vriendelijk geprijsd op 27,50. Maar helaas is de kwaliteit gewoonweg slecht. De stof scheurde de eerste keer dat ik de hoes om ons dekbed wilde doen al uit.

Bovendien is ook deze hoes eigenlijk te klein.

Ik vind deze hoes daarom geen aanrader. Ondanks de prettige prijs  en de mooie kleur.


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. Ik heb zelf ook een overtrek van de Hema en idd. erg onhandig het open gedeelte onderaan om het dekbed in te stoppen, heb hierbij altijd mijn man nodig. Volgens mij hebben de dekbedhoezen van Ikea ook een kleine opening onderaan dus goed kijken.

  2. Dekbedhoes gekocht van katoen- satijn.Slecht gestikt,niet evenredig breed en lang. Scheve stof ,daar kom je achter als je de slopen aan het strijken bent.Al strijkend slecht glad te krijgen.Moet Crack free inzetten!!.
    Nooit meer.☹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *