Insecten verwijderaar van de Action: CareX Insectfree

insecten verwijderaar van de Action: CareX insectfree

Tot mijn spijt zijn de muren van mijn slaapkamer rijkelijk gedecoreerd met dode muggenlijken. En hier en daar een bloedvlek, van een mug die blijkbaar net had gegeten voordat hij naar de andere wereld werd geslagen.

Dus toen ik bij de Action een spray met de tekst Insectfree tegenkwam kocht ik hem onmiddellijk.

Carex Insectfree van de Action

Achteraf bezien had het plaatje van de auto op de fles een waarschuwing moeten zijn. Want ik dacht dat deze insecten verwijderaar spray bedoeld was voor in huis. Maar achteraf bezien denk ik dat hij bedoeld is dat deze insectenspray van de Action bedoeld is voor het verwijderen van insecten van auto's.

Carex Insectfree: mijn ervaringen

Ik gebruikte de Carex insectfree van de Action dus om die vieze muggenlijken van mijn slaapkamer muren af te krijgen.

Dat deed ik als volgt: ik sprayde Carex insectfree op de aangekoekte mug en op de bloedvlekken. Ik liet het een paar seconden zijn werk doen, en vervolgens hoopte ik met een doek de vlek in 1 makkelijke beweging weg te vegen.

Maar dat werkte dus totaal niet. Niet alleen moest ik net zoveel kracht zetten om de muggen en bloedvlekken weg te krijgen, er bleef ook nog eens een geelachtige gloed achter op de muur.

Oh, Carex Insectfree is voor auto's!

Omdat ik nogal teleurgesteld was over de werking van de insecten verwijderaar spray, pakte ik de fles er nog eens bij om hem eens nader te bekijken. Het was toen dat de afbeelding van de auto op de voorkant tot mij doordrong.

En enig speurwerk met behulp van Google later concludeerde ik:

'Aha, de Carex Insectfree spray van de Action is om insecten te verwijderen van auto's!'

Carex Insectfree om insecten te verwijderen van auto's

Wonderlijk genoeg heb ik eigenlijk geen dode insecten op onze auto zitten. Wel vogelpoep, maar dat is weer een ander probleem.

Gelukkig vond ik op internet gebruikerservaringen met Carex insectfree van de Action, die de spray op hun auto hadden toegepast.

En die zijn positief.

Carex insect spray is geschikt om insecten van je voorruit af te krijgen, maar het verwijdert ook vogelpoep. En volgens de mensen die ik tegenkwam op internet, 'bijt' het spul bovendien niet in je autolak. Ook niet onbelangrijk!

Mijn conclusie over Carex Insectfree van de Action

Ik voel me achteraf nogal Dom. Ik kocht de spray en gebruikte hem op de muren van onze slaapkamer... Terwijl hij bedoeld is om insecten van je auto te verwijderen.

De Carex Insectfree spray van de Action is NIET geschikt om insecten van je muren af te krijgen, kan ik uit persoonlijke ervaring vertellen. Maar op basis van de ervaringen van anderen is deze spray inderdaad wel handig om insecten van je auto te verwijderen.

Praktische informatie insectenverwijderaar spray

Inmiddels heeft de Action een insectenverwijderaar spray met een betere naam: Carsprint insectenreiniger. Hij kost 99 cent. Als dat nou ook op de spray had gestaan die ik kocht, had ik die stomme fout niet gemaakt.

Lees ook mijn post over de bullet journal van de Action.

Hoe verwijder jij vervelende muggen vlekken van je slaapkamer muren? En insecten van je auto?


Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

4 reacties

  1. Ik sla ze dus niet dood op de muren maar bespuit ze met haarspray, kunnen ze niet meer vloegen. waarom doe jij dat wel eigenlijk? je weet toch na tijdje wel dat er dan een vlek achterblijft?

  2. Zodra je de mug doodslaat gelijk verwijderen met een zachte vochtige doek. Ik begrijp dat dit vaak voorkomt midden in de nacht, maar toch echt gelijk verwijderen. Het klinkt vies , maar als de mug zeg maar nog niet opgedroogd is dan zijn de resten van de mug beter te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *