WC-Eend toiletblok 5-in-1 review van de geur

Als ik ergens op bezoek ben, dan wordt ik bijna altijd aangenaam verrast door hoe lekker de wc ruikt. Ik wil ook zo'n wc die permanent naar potpourri ruikt, maar hoewel de wc schoonmaken dagelijks gebeurt bij ons thuis, valt het niet mee om die lekkere geur te pakken te krijgen. Mijn meest recente poging tot een lekker ruikende wc was de aanschaf van een WC-Eend toiletblok 5-in-1.

Hieronder mijn review van dit toiletblok.

N.B. Lees ook mijn post over Dasty, de ontvetter van de Wibra!

WC-Eend toiletblok 5-in-1

Ik kocht het WC-eend toiletblok voor 1,29 bij de Action. Het toiletblok belooft het volgende:

 • Reinigt en verfrist
 • Voorkomt kalkaanslag
 • Met bleekmiddel
 • Dit 5-in-1 toiletblok van WC-Eend zorgt voor een extra schoon en fris toilet na iedere spoelbeurt.

Het WC-Eend toiletblok heeft amper geur helaas

Klinkt goed, vind je ook niet? Maar helaas, het effect valt me erg tegen. Alleen als ik mijn neus direct bij het toiletblok houd, dat nu in de wc hangt, ruik ik iets. Het WC-Eend toiletblok zorgt dus helaas niet voor een algemene prettige geur in de wc. De belofte van het voorkomen van kalkaanslag, vind ik lastig om te controleren dus daar doe ik geen uitspraken over.

Mijn conclusie over het WC-Eend toilet blok 5-in-1

Hoewel ik niet uitsluit dat het WC-Eend toiletblok 5-in-1 de wc schoner maakt, doet het weinig voor een lekkere geur. Je ruikt het amper. Dus als je een toiletblok zoekt voor een lekker ruikende wc, dan kan ik dit toiletblok helaas niet aanraden.

Leestip

Weet iemand een toiletblok dat wél voor een lekkere geur in de wc zorgt?

Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

8 reacties

 1. De meeste vind ik juist stinken, van mij mag hij z'n werk doen zonder dat ik dat ruik. Ik heb ook een spuitbus die niet zo erg ruikt van de ACTION.
  Net zoals deodorant die kunnen ook zo chemisch ruiken, gelukkig maak ik hem zelf en die rukt niet maar werkt wel.
  kORTOM IK HOU NIET VAN DIE OVERDREVEN "Lekkere" luchtjes

 2. Nope. Ik koop soms van die geurstokjes. En dan die soort die ruikt naar fresh linnen. Dat vind ik zó lekker! Maar jeetje, zo’n vaasje met stokjes kost gewoon € 5,-! Dat vind ik dus echt te duur. Ik bedenk me nu.... wat als ik nu wasmiddel (met wat water) in zo’n leeg vaasje doe?

 3. Koop een flesje olie (bijvoorbeeld lavendelolie bij de Tuinen) doe wat op een (1/2) wattenschijfje en doe dit aan de binnenzijde van de wc-rol. Lekker en niet chemisch. Dezelfde tip kun je doen met je stofzuiger: watje besprenkelen met olie en opzuigen en na een tijdje herhalen. De geurstokjes van Bolsius (Kruidvat) ruiken wel lekker en zijn vaak in de aanbieding 1+1 verder natuurlijk die van Rituals maar die zijn wel erg duur...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *