Frisse lucht in de wc met Glorix Power 5 wc blok citroen

Frisse lucht in de wc

Frisse lucht in de wc met een Glorix toiletblok! Twee weken lang zorgde dit blok voor een frisse lucht!

Een bezoeker van Review Eerst zei  in de comments naar aanleiding mijn post over luchtverfrisser van de Action:

'Ik denk dat jij hetzelfde probleem heb, als ik. Wij willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.'

Ik moet telkens glimlachen als ik het lees, want ik denk dat ze gelijk heeft. Voor weinig geld wil ik een heerlijk ruikend toilet hebben en een permanent frisse lucht in ons toilet. De wc schoonmaken helpt, maar ik wil graag meer.

Frisse lucht in de wc met een hoog prijskaartje

De betreffende bezoeker vervolgde met het feit dat het toilet van haar schoondochter verrukkelijk ruikt. Maar dat is met behulp van geurstokjes van Rituals van rond de 44 euro. Dat is inderdaad een boel geld voor een frisse lucht in de wc. Dat ik er liever niet aan uitgeven.

Frisse lucht in de wc met een Glorix toiletblok Power 5

Daarom ben ik blij te kunnen melden dat ik recent een bescheiden succes heb geboekt met een Glorix toiletblok. De meeste toiletblokken die ik in de wc hangen 'doen' amper wat. Of alleen op de dag zelf dat ik ze in het toilet hang. Maar dit Glorix toiletblok geurde maar liefst twee weken! Daarna was het ook leeg, en heb ik het vervangen.
Het tweede Glorix toilet blik dat ik in de toiletpot hing voor een frisse lucht in de wc, vond ik minder geuren dan het eerste blok. Mogelijk ben ik aan de geur gewend geraakt?
Hoe dan ook, als je liever geen 44 euro uitgeeft aan frisse lucht in je toilet, is dit Glorix toiletblok misschien ook iets voor jou.

Praktische informatie over het Glorix toiletblok Power 5

Het blok dat ik kocht had een frisse citroengeur en kostte 2,39 bij Albert Heijn. Het zorgde 14 dagen voor een frisse lucht.

Leestips

 


Ontdek meer van Review Eerst

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *